« De Zondag: “Politieke postjes bij àlle intercommunales afbouwen” | Hoofdmenu | Volksvertegenwoordiger Peter Reekmans in debat op "Niet Tevreden, Stem terug" over afschaffen provincies »

21/09/12

Reacties

GEERAERTS PAUL

Beste Peter, eerst en vooral proficiat met het behalen van de burgemeestersjerp.U hebt dat gooed gespeeld.Ik heb uw debat gevogd gehad inverband met het opschorten van de provincies.Ik kan alleen maar uw standpunt bijtreden.Daarom wou ik u het volgende voorstellen,maar dit vraag HEEL veel politieke moed.Als ieder gemeenteraadslid die een commisie heefd, de helfd van die wedde in een sociaal goed doel moest steken,dan zouden er jaarlijks heel veel prblemen kunnen opgelost worden, zonder dat er iemand erdoor honger lijd. maar dan echt in iets dat zijn waarde blijfd behouden.zoals bv: mee investeren in rusthuizen, aanpassingen woningen gehandicaptenzorg,materiaal voor zeer zwaar gehandicapten. Ik denkt dat de persoon die dit kan verwezenlijken, na zes jaar
geen problemen zal hebben om zijn stemmen terug aan te dikken.Nu komen de gemeente raadsleden toch maar op hun stoel zitten puur alleen maar voor de commisies.

Groetjes PAUL

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd gepubliceerd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).